torsdag, november 01, 2007

I går fick jag ett brev från Folktandvården. Ett riktigt pappers-brev med kuvert och frimärke. Det stod följande i brevet:

Välkommen till Folktandvården!

Du är välkommen att boka tid för en undersökning. (...)

_____________________________________
Tack så mycket.

3 kommentarer:

Jesper Karlqvist sa...

Oooh! Sånt fick jag också. Fast inte från Folktandvården, utan min privattandläkare. Och så hade de redan bokat tid åt mig. Och så fick jag det som ett vykort. Så egentligen var det inte alls som ditt förutom att det hade med tandläkare att göra.

Man skriver för lite riktiga brev nuförtiden.

Härmed yrkar jag på att alla som läser detta sätter sig ner och skriver minst ett riktigt brev (som man kan posta på lådan) till en vän. Brevet ska handla om allt möjligt och inte kräva någon motprestation av mottagaren. Om du har svårt att börja har jag en perfekt inledning som du kan testa med. Funkar alltid: "Hur mår du? Jag mår bra!".

Fram för mer brevskrivning!

Unknown sa...

Vet inte om jag håller med dig där, tror det är mer at man inte SKICKAR tillräckligt med brev nu för tiden. Jag skriver massor med brev till folk men låter sedan bli att skicka dem. Du ska få se snart, det här är en blogpost som har legat och grott i mig ett längre tag och vilken sekund som helst kommer den hoppa ut.

Wee!

Jesper Karlqvist sa...

Det låter lite dumt hörrödu. Har man nu ändå lagt ner tid och möda på att plita ner breven kan man ju också ta sig i kragen och faktiskt posta dem också. Det brukar jag åtminstone.

Men då får du ett eget uppdrag - lägg breven på lådan!